Unique-horn Herbal Skin Balm


Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

Verzachtende en verzorgende lotion ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand van de huid.
Bij paarden, pony’s en ezels

Uitwendig verzorgingsproduct

250ml

Toepassing
Unique-horn Herbal Skin balm is samengesteld uit hoogwaardige kruidentincturen en essentiële oliën ter ondersteuning van een soepele, gezonde en kalme huid in met name de kootholte.

Gebruiksaanwijzing

Geïrriteerde of beschadigde huid voorzichtig schoonmaken. Herbal Skin Balm aanbrengen en inmasseren. Eventuele korstjes goed insmeren en zacht laten worden voordat je ze voorzichtig verwijdert. Daarna de Herbal Skin Balm opnieuw aanbrengen.

Geschikt voor gebruik op geirriteerde huid. Test bij een gevoelige huid voor gebruik op eventuele reactie. Unique-horn Herbal Skin Balm voorkomt niet dat de huid nat wordt, maar kan wel helpen het binnendringen van vocht te voorkomen.

Ingrediënten
Aloë Vera, kokosolie, propolisolie en -tinctuur, Echinacea, zoethout, mirre, goudzegel, calendula, sint janskruid- en calendulaolie, tea tree en rozemarijn essentiële olie, gelbinder PNC 400.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

Ik ben heel blij met deze balsem. Na gebruik van de andere Unique-horn producten heb ik de Herbal Skin Balm meteen besteld. Eerder heb ik al andere middelen getest zonder goed effect. Met deze herbal skin balm merk ik al binnen een paar dagen vooruitgang. Oppervlakkige kortstjes waren al na een paar dagen weg. Dikkere korstjes worden elke dag wat dunner en gaan er ook makkelijk af. Mijn paard vindt het fijn en ik ook want het ruikt zo lekker.


Wat een snel effect heeft deze zalf. De mok herstelde super snel!


Wij gebruiken de Herbal Skin Balm niet alleen bij mok in de kootholte maar eigenlijk bij alle beschadigingen op de huid. Het werkt snel kalmerend en de huid hersteld snel.

Unieke Natuurlijke ingrediënten

propolis

Propolis

Propolis wordt door bijen gemaakt en is het verdedigingsmechanisme van bijenvolken tegen bacteriën, virussen en schimmels. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die het krachtige effect van propolis onderschrijven.

zilver

Aloë Vera

Aloë Vera is bekend om zijn positieve eigenschappen op de huid en ontstekingen, welke al duizenden jaren geleden zijn bewezen.  Aloë Vera heel trekt ook heel diep in voor een diepe werking van het hoefbad.

appelazijn

Echinacea

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat het gebruik van Echinacea stimulerend werkt op de aanmaak van de afweercellen.
Wist je dat Echinacea ook bij uitwendig gebruik deze werkzaamheid heeft? Bovendien zijn Echinacea-soorten effectief tegen virale infecties.

unique-horn essentiële oliën

Sint Janskruid

Naast de bekende bloedsomloop stimulerende uitwendige werking van Sint-Janskruid, zijn er tal van wetenschappelijke onderzoeken die de 
weefselregenererende eigenschappen, antibiotische eigenschappen antivirale werking en pijnstillende eigenschappen onderschrijven.

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk


Unique-horn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten.


Aanbevolen door hoefsmeden en hoefspecialisten

Aanbevolen


Unique-horn producten worden gebruikt en aanbevolen door ervaren hoefspecialisten


Unique-horn betaalbare hoefverzorging

betaalbaar


Unique-horn producten worden niet duurder gemaakt dan nodig. Betaalbare natuurlijke hoefverzorging van hoefproblemen.

Contact


Voor vragen over onze hoefverzorging producten kunt u contact opnemen via info@unique-horn.nl