Unique-horn HPE


Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

HPE is het sterkst geconcentreerde product in onze lijn, met een zeer snel merkbare effectiviteit. HPE is inzetbaar bij zeer ernstige rotstraal en schimmelinfecties in de witte lijn.

Uitwendig verzorgingsproduct
Voor paarden, pony’s en ezels

50ml

Unique-horn HPE 50ml

Het is dat het woord ‘magic’ al vergeven is aan de Magic Hoof Powder in ons assortiment, maar anders zou het zéker van toepassing zijn op het unieke Unique-horn HPE.

HPE is het sterkst geconcentreerde product in onze lijn, met een zeer snel merkbare effectiviteit. HPE is inzetbaar bij zeer ernstige rotstraal en schimmelinfecties in de witte lijn.

Een van de belangrijkste bestanddelen van HPE is propolis. Propolis wordt door bijen gemaakt en kan werken als antibioticum (tegen bacteriële infecties) en antimycoticum (schimmelwerend en schimmeldodend). Ook in andere Unique-horn favorieten kom je propolis tegen, echter nog nooit zó geconcentreerd als in HPE.

De propolistinctuur maakt, samen met de speciaal samengestelde combinatie van etherische oliën die zo kenmerkend is voor Unique-horn, van HPE dé sterspeler voor de hoefgezondheid van paarden, pony’s en ezels.

Unique-horn HPE wordt geleverd in een glazen 50ml flesje met een pipet. Maak voor je HPE toepast de hoef zo goed mogelijk schoon. Bijvoorbeeld door te weken in een hoefbad met Unique-horn Pure Hoof Soaker of met hoevenkrabber en harde borstel. Vervolgens druppel je met het pipetje de HPE heel precies op de aangedane plekken op de straal, in de straalgroeven of in de aangetaste witte lijn van de hoef van je paard. Even laten inwerken. Herhaal dit dagelijks voor het beste resultaat. HPE trekt snel in en is zuinig in gebruik.

Let wel op: HPE kan verkleuringen op huid, vacht en kleding veroorzaken en is licht ontvlambaar.

Dit nieuwste hoefverzorgingsproduct van Unique-horn is al uitvoerig getest in de praktijk van verschillende hoefverzorgers, waaronder die van Lennart Denkhaus en Klaas Feuth. Tevreden testers meldden ons: “binnen een paar dagen is de papperige straal al merkbaar steviger” en “door de handige druppelaar kun je de HPE zeer nauwkeurig aanbrengen”.

Echt super spul. Nadat we het hebben mogen testen willen we niet meer zonder!Unieke Natuurlijke ingrediënten

propolis

Propolis

Propolis wordt door bijen gemaakt en is het verdedigingsmechanisme van bijenvolken tegen bacteriën, virussen en schimmels. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die het krachtige effect van propolis onderschrijven.

unique-horn essentiële oliën

Unieke mix van essentiële oliën

Essentiële oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant. Een unieke Unique-horn receptuur bevat 100% zuivere essentiële oliën, met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, van sterk geneeskrachtige planten. Met deze oliën voegen voegen we de geneeskracht van deze planten toe aan alle unique-horn producten. En daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk!

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk


Unique-horn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten.


Aanbevolen door hoefsmeden en hoefspecialisten

Aanbevolen


Unique-horn producten worden gebruikt en aanbevolen door ervaren hoefspecialisten


Unique-horn betaalbare hoefverzorging

betaalbaar


Unique-horn producten worden niet duurder gemaakt dan nodig. Betaalbare natuurlijke hoefverzorging van hoefproblemen.

Contact


Voor vragen over onze hoefverzorging producten kunt u contact opnemen via info@unique-horn.nl