Unique-horn Magic Hoof Powder


De poeder is met zijn unieke samenstelling DE oplossing voor vocht-gerelateerde hoefproblemen zoals bijvoorbeeld stinkende, natte en zachte stralen, maar ook te zachte zolen en witte lijnen. Een nat probleem met een droog middel aanpakken klinkt zo logisch en heeft zich in de praktijk als zeer effectief bewezen. Belangrijk is dat het paard nadat de poeder op de aangedane plekken is opgedragen wel circa 15 tot 30 minuten droog blijft staan zodat het poeder de kans krijgt om te werk te gaan en onder andere het overmatige vocht uit de hoeven te trekken.

Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

.
Ondersteuning bij natte stralen en zachte hoeven.
Voor droge, stevige, gezonde hoeven.

Uitwendig verzorgingsproduct

120 gr

Toepassing
Unique-horn Magic Hoof Powder is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning bij natte stralen en zachte hoeven. Unique-horn Magic Hoof Powder kan door onder andere het uitdrogende effect helpen de hoeven te ondersteunen om droger en harder te worden.

Gebruiksaanwijzing
Maak de hoef goed schoon en droog. Breng met de knijpflacon een ruime hoeveelheid Unique-horn Magic Hoof Powder aan op de onderkant van de hoef. Door het unieke design van de spuitmond kan zelfs diepgelegen weefsel in de straalgroeven goed bereikt worden. Laat het paard vervolgens 15-30 minuten op een droge plek staan. Bij ernstige problemen dagelijks herhalen.

Bij gebruik van Unique-horn Magic Hoof Powder voor hoefonderhoud volstaat het om twee keer per week het poeder op de schone, droge hoef aan te brengen.

Unique-horn Magic Hoof Powder kan ook helpen ter ondersteuning bij een vochtige huid.

Ingrediënten
Diatomeeënaarde, Franse klei, zinkoxide, propolistinctuur, een uniek compositum van drie etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

behandeling met Unique-horn Magic Hoof Powder
Unique-horn Magic Hoof Powder in wittelijnseperatie
Unique-horn Magic Hoof Powder op de zool

Tip:
Bij het dag en nacht dragen kan Unique-0horn Magic Hoof Powder direct in de hoefschoenen worden aangebracht om zo vocht gerelateerde problemen te helpen voorkomen.

Unique-hoorn Magic Hoof Powder in hoefschoen
Hunique-horn Magic Hoof Powder in Equine Fusion Hoefschoenen

Onze paarden lopen in de herfst en winter overdag buiten en staan 's nachts binnen. Hun stralen werden slecht en we hadden al van alles geprobeerd. Niets hielp. Tot we Unique-horn konden uitproberen. Unique-horn powder werkt fantastisch, is gemakkelijk aan te brengen en het geneest de straal!!


De magische hoefverzorging poeder ruikt heel lekker en werkt erg fijn. Het tuutje van de fles is super handig om in de diepe straal te komen. Na enkele weken was mijn paard van de rotstraal af.


Ik heb eigenlijk altijd een paar tubes in de auto liggen, vooral voor hoefverzorging bij paarden met rotstraal, maar ook voor veel andere huidaandoeningen.
Het was even wennen een poeder, maar eigenlijk best logisch om met een droogmiddel de strijd aan te gaan!
Bij de meeste paarden zie je heel snel resultaat, het middel verkoopt zich zelf verder! Maar het is geen wonder middel, een juiste bekapping en hygiëne maatregelen zijn bij rotstraal altijd belangrijk.

Unieke Natuurlijke ingrediënten

Diatomeenaarde

Diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde is het stoffelijk overschot van microscopische eencelligen die diatomeeën worden genoemd. Diatomeeën zijn kleine deeltjes met allemaal zeer scherpe randjes, waar bacteriën als het ware door opengesneden worden. Daarnaast is Diatomeeënaarde sterk vocht absorberend.

groene klei

Groene franse klei

Het gebruik van groene klei als gezichtsmasker is van dieren afgekeken, dieren rollen en baden in deze klei om het sterk reinigende effect. Bacteriën kunnen zich niet vermenigvuldigen in een omgeving van groene leem, daarnaast is groene leem vocht absorberend en helpt de regeneratie ondersteunen.

zink oxide

Zinkoxide

De werking van zinkoxide is ook wetenschappelijk bewezen. Zinkoxide wordt in de humane geneeskunde vaak gebruikt bij indrogende huidzalven. Het indrogende effect en de antibacteriële eigenschappen zijn de reden dat wij in diverse Unique-horn producten gebruik maken van zinkoxide.

unique-horn essentiële oliën

Unieke mix van essentiële oliën

Essentiële oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant. Een unieke Unique-horn receptuur bevat 100% zuivere essentiële oliën, met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, van sterk geneeskrachtige planten. Met deze oliën voegen voegen we de geneeskracht van deze planten toe aan alle unique-horn producten. En daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk!

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk


Unique-horn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten.


Aanbevolen door hoefsmeden en hoefspecialisten

Aanbevolen


Unique-horn producten worden gebruikt en aanbevolen door ervaren hoefspecialisten


Unique-horn betaalbare hoefverzorging

betaalbaar


Unique-horn producten worden niet duurder gemaakt dan nodig. Betaalbare natuurlijke hoefverzorging van hoefproblemen.

Contact


Voor vragen over onze hoefverzorging producten kunt u contact opnemen via info@unique-horn.nl