Unique-horn Pure Hoof Soaker


Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

Hoefbad concentraat bij infecties en harde hoeven.
Bij paarden, pony’s en ezels

Uitwendig verzorgingsproduct

250ml

Toepassing
Unique-horn Pure Hoof Soaker is een concentraat voor het aanmaken van een hoefbad om hoeven te weken en reinigen, bijvoorbeeld bij hoefzweren of diepe rotstraal. 

Gebruiksaanwijzing
Voeg per hoef een scheutje Pure Hoof Soaker toe aan circa 200-300ml warm water. Schuim het wat op en vul een weekschoen, weekzak of plastic emmer met de vloeistof. Laat het paard gedurende 20 á 30 minuten met de hoef in de schoen of emmer staan. De hele hoef hoort tot net boven de kroonrand onder water te staan. Herhaal dit dagelijks, zolang als nodig.

Ingrediënten
Biologische kokos-olijf zeep, aloë vera extract, propolistinctuur, arnica extract, een unieke combinatie van etherische oliën, natuurlijke kleurstof.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

voer een scheutje Unique-horn Pure Hoof Soaker in een hoefzak of hoefschoen
Voeg 200-300ml warm water toe, schuim het wat op
Laat de hoef gedurende 20-30 minuten soaken

Met de lekker ruikende soaker was de hoefzweer er binnen 2 dagen uit!


Wij gebruiken het hoefbad bij een paard met rotstraal. Na goed weken, behandelen we het na met de silver hoefballen, de soaker komt heel diep en maakt de straal heel goed schoon.


In de zomer kunnen hoeven soms heel hard worden, bijna te hard om te bekappen. Ik adviseer mijn klanten om de hoeven van te voren te weken met deze soaker. Hij lijkt heel diep in te trekken want het bekappen is echt een stuk gemakkelijker.

Unieke Natuurlijke ingrediënten

propolis

Propolis

Propolis wordt door bijen gemaakt en is het verdedigingsmechanisme van bijenvolken tegen bacteriën, virussen en schimmels. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die het krachtige effect van propolis onderschrijven.

zilver

Aloë Vera

Aloe Vera is bekend om zijn positieve eigenschappen op de huid en ontstekingen, welke al duizenden jaren geleden zijn bewezen.  Aloë Vera heel trekt ook heel diep in voor een diepe werking van het hoefbad.

appelazijn

Arnica

Arnica wordt ook wel valkruid genoemd, het is bewezen efectief op ontstekingen, het heeft ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen.

unique-horn essentiële oliën

Unieke mix van essentiële oliën

Essentiële oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant. Een unieke Unique-horn receptuur bevat 100% zuivere essentiële oliën, met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, van sterk geneeskrachtige planten. Met deze oliën voegen voegen we de geneeskracht van deze planten toe aan alle unique-horn producten. En daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk!

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk


Unique-horn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten.


Aanbevolen door hoefsmeden en hoefspecialisten

Aanbevolen


Unique-horn producten worden gebruikt en aanbevolen door ervaren hoefspecialisten


Unique-horn betaalbare hoefverzorging

betaalbaar


Unique-horn producten worden niet duurder gemaakt dan nodig. Betaalbare natuurlijke hoefverzorging van hoefproblemen.

Contact


Voor vragen over onze hoefverzorging producten kunt u contact opnemen via info@unique-horn.nl