Unique-horn Silver Hoof Balls


Unique-horn hoefverzorging magic hoof powder bij rotstraal

Voor de behandeling van te een diepe middelste straalgroeve.
Bij paarden, pony’s en ezels

Uitwendig verzorgingsproduct

250ml

Toepassing
Unique-horn Silver Hoof Balls zijn speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van een te diepe middelste straalgroeve van de hoef.

Gebruiksaanwijzing
Maak de hoef en in het bijzonder de straal goed schoon. Gebruik per straalgroeve 1 tot 3 Silver Hoof Balls en duw deze met een puntig voorwerp, zoals een hoevenkrabber, één voor één zo diep mogelijk in de middelste straalgroeve. Ververs de Silver Hoof Balls dagelijks tot er steeds minder in de straalgroeve passen en deze minder goed blijven zitten. De gemiddelde behandelduur is afhankelijk van de diepte van de middelste straalgroeve en de intensiteit van de behandeling.

Ingrediënten
Wattenbollen, gedemineraliseerd water, alcohol, appelazijn, emulgator, colloïdaal zilver, propolistinctuur en uniek compositum van etherische oliën.

Bewaren
Buiten bereik van kinderen bewaren. Afgesloten flacon op een droge plek op kamertemperatuur bewaren, buiten invloed van direct zonlicht. Contact met ogen vermijden.

duw een Unique-horn silver hoof ball zo diep mogelijk in de middelste straalgroeve
Wanneer er ruimte is kan een 2de silver hoof ball in de middelste straalgroeve erbij geduwd worden
gebruik een puntig voorwerp zoals een schroevendraaier of hoevenkrabber
bij diepe infectie kunnen 2-3 Unique-hornsilver hoof balls gebruikt worden
de Unique-horn Silver Hoof Liquid komt vrij uit de Silver Hoof Ball
Ververst de Unique-horn Silver hoof Balls dagelijks

Met de wattenbollen is het nog makkelijker om de rotstraal te behandelen. Voorheen deed ik zelf de silver hoof liquid op wattenballen maar dit werkt veel makkelijker.


De middelste straal groeve wordt snel beter. Toen ik begon met de zilver hoefballen kon ik er gemakkelijk 3 in de straalgroeve duwen. Nu 4 weken later past er met moeite 1 in!


Het gebruik van de Silver hoof balls is goed zelf te doen. Bij ernstige problemen adviseer ik mijn klanten 1x per week te weken in de Unique-horn Pure Hoof Soaker in combinatie met het dagelijks toepassen van de Silver Hoof Balls, de eerste paar keer kan het in de middelste straalgroeve duwen van de ballen pijn doen bij het paard, maar ook dat wordt snel minder. Een fijn en uiterst effectief product!

Unieke Natuurlijke ingrediënten

propolis

Propolis

Propolis wordt door bijen gemaakt en is het verdedigingsmechanisme van bijenvolken tegen bacteriën, virussen en schimmels. Er zijn tal van wetenschappelijke onderzoeken die het krachtige effect van propolis onderschrijven.

zilver

Collodiaal Zilver

Het gebruik van zilver stamt uit de oudheid; Hippocrates raadde al zilver aan bij wondbehandeling. Zilver zou een antibacteriele werking hebben en werkzaam zijn tegen enkele schimmels. Later is in Amerikaans wetenschappelijk onderzoek deze werking ook aangetoond.

appelazijn

Appelazijn

Als draagstof van de natuurlijke effectieve ingrediënten in onze Unique-horn Zilver Liquid hebben we gekozen voor appelazijn.
Het zure milieu van natuurzuivere appelazijn helpt bovendien voorkomen dat hoefbacteriën en schimmels zich kunnen vermeerderen.

unique-horn essentiële oliën

Unieke mix van essentiële oliën

Essentiële oliën bevatten de essentie, de levenskracht van de plant. Een unieke Unique-horn receptuur bevat 100% zuivere essentiële oliën, met antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, van sterk geneeskrachtige planten. Met deze oliën voegen voegen we de geneeskracht van deze planten toe aan alle unique-horn producten. En daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk!

Uniek


Unique-horn is ontwikkeld door specialisten in hoefgezondheid, met bij elkaar ruim 30 jaar ervaring in hoefverzorging. De producten zijn in Nederland ontwikkeld en worden in Nederland geproduceerd, gebruikmakend van krachtige  natuurlijke ingrediënten. Met Unique-horn hoefverzorgings producten pakt u diverse hoefproblemen bij de bron aan en helpt u hoefproblemen voorkomen.

natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk


Unique-horn maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten.


Aanbevolen door hoefsmeden en hoefspecialisten

Aanbevolen


Unique-horn producten worden gebruikt en aanbevolen door ervaren hoefspecialisten


Unique-horn betaalbare hoefverzorging

betaalbaar


Unique-horn producten worden niet duurder gemaakt dan nodig. Betaalbare natuurlijke hoefverzorging van hoefproblemen.

Contact


Voor vragen over onze hoefverzorging producten kunt u contact opnemen via info@unique-horn.nl